Share this content on Facebook!
10 Mar 2010
Cadiz

Cadiz is de oudste stad van West-Europa en een van de allermooiste steden van Spanje. Tijdens uw verblijf in een Cadiz Hotel, vindt u monumenten, Musea, parken, stranden en nog veel meer. Uw eerste dag in Hotel Cadiz kan worden besteed door middel van wandelingen langs de grote lanen, pleinen en tuinen van de stad als zij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt. Voor het bezoeken van bezienswaardigheden kunt u een bezoek plaatsen zoals Puerta Tierra, San Sebastián kasteel, Arco de los Blancos, de kathedraal, het Archeologisch Museum, Cadiz Museum, het stadhuis en de Centrale Markt. Er zijn vele andere plaatsen die een bezoek waard zijn tijdens hun verblijf in hôtels Cadiz.

Madrid

Na Barcelona was het de beurt aan een van de allerleukste Hotels Madrid, net als Barcelona een stad met een schat aan culturele en historische bezienswaardigheden. Ik koos een Madrid hotel in het centrum zodat ik gemakkelijk toegang had tot alle grote bezienswaardigheden, musea, galeries en paleizen. Als cultuurliefhebber ging ik hier kijken naar theatervoorstellingen, opera of dansen die door de stad worden georganiseerd. Als u in een hotels Madrid met uw gezin wil verblijven, bezoek dan zeker de pretparken of de dierentuin, superleuk!

Cordoba

Toeristen van over de hele wereld naar komen naar de Cordoue hôtels afgezakt, een stad met heel wat culturele en andere bezienswaardigheden, Unesco Werelderfgoed. De La Juderia of de Joodse wijk is een erg bijzondere plek die zeker niet mag worden overgeslaan. Ik verbleef in een van de Hotels Cordoba tijdens een van de jaarlijkse festivals, tijdens de Semana Santa (Heilige Week). Andere populaire festivals zijn hier de Cruces de Mayo (mei kruisjes), het bloemrijke Festival de los Patios en het International Guitar Festival. Trouwens, vanuit de hotels Cordoba, maakt u makkelijk prachtige uitstapjes naar andere steden en dorpen van Andalusië.Comments

There isn't any comment in this page yet!

Do you want to be the first commenter?


New Comment

Full Name:
E-Mail Address:
Your website (if exists):
Your Comment:
Security code: