Share this content on Facebook!
10 Mar 2010

Winkelen en heerlijk uit eten gaan in Barcelona

Ga een deugddoend weekendje Barcelona tegemoet!

Winkelen tijdens een verblijf in een hotel Barcelona is bijzonder leuk, Barcelona is een echte shoppingstad. U vindt er alles van top designer outlets tot de traditionele gezin winkels. Wilt u een marktje doen, ga dan naar de immer levendige Boqueria!

Barcelona wordt gerekend tot de steden met ontzettend veel heerlijke restaurants. Deze sterke culinaire reputatie kwam er niet zomaar: enkele van 's werelds beste restaurants zijn hier in de Catalaanse hoofdstad gevestigd. Restaurants in Barcelona zijn het gehele jaar geopend en bieden een ontspannen sfeer samen met overheerlijk eten. Een van mijn beste avonden tijdens mijn kort verblijf in dat Barcelona hotel was in het Restaurant Els Quatre Gats, waar zowat bijna alle lekkernijen die ook maar denkbaar zijn present zijn op het menu. Hoewel mijn hotels Barcelona ook over een restaurant beschikte, koos ik om uit tte gaan en te kiezen uit de heerlijke collectie van de Catalaanse keuken, vegetarische gerechten, Aziatische delicatessen, Baskische tapas, snacks, vlees en vis, zeevruchten, fusion keuken, enz. De restaurants in Barcelona zijn top!

Wat is er in Barcelona nog allemaal te zien en te beleven?

Een weekendje of langer op citytrip in een van de hotels Barcelona betekent dat u kennismaakt met een erg stijlvolle en verfijnde stad in Catalonië, in het noordoosten van Spanje. Gelegen aan de kust is Barcelona een stad die voor elk wat wils biedt. Las Ramblas is zo'n attractie die uniek is en interessant. Als u in een hotels Barcelona in de buurt van de Ramblas logeert, bevindt u zich in de buurt waar je de meeste dagelijkse activiteiten vindt en ook 's nachts heerlijk kunt gaan stappen. De Ramblas is een lange boulevard met het Monument a Colom (Columbus monument joins) door de poort naar Placa de Catalunya. Het is zeer interessant om een wandeling langs de straten te maken met alle winkeltjes voor bloemen, boeken, tijdschriften, en toeristische snuisterijen. Ik was gefascineerd door de Boqueria markt (Mercat de la Boqueria bezoeken) hier, dat is een van de grootste markten in Europa. Het is een boeiende ervaring om hier een vroeg ontbijt te nemen of een verfrissend drankje in de avond onder het genot van een prachtig uitzicht over de haven.

Tijdens uw vakantie in Hotels Barcelona, moet u zeker eens een dag spenderren op een van de beroemdste stranden van de stad, Platja de Sant Sebastia. Het is een geweldige plek om jezelf te ontspannen met uw familie en vrienden. Tijdens mijn vakantie in een hoteles Barcelona, bezocht ik de Barcelona Zoo en de L'Aquarium. Hier kunt u genieten van dezelfde natuurlijke sfeer die je genoten hebt op het strand en van een gevarieerde verzameling van dieren in het wild, de zee, tropische vogels of andere diersoorten.

Een andere belangrijke attractie van deze stad die niet mag worden gemist tijdens uw verblijf in hoteles Barcelona is het Olympisch Stadion waar de Olympische Spelen van 1992 werden gehouden. U vindt hier in de buurt ook uitstekende galeries zoals Museu Nacional d'Art de Catalunya en het Fundació Joan Miró. Vergeet ook zeker niet een bezoek aan de La Font Magica, een van de grootste fonteinen in Barcelona.

Na een bezoek aan Las Ramblas gaat u richting het oosten naar de Gotische wijk of de Barrio Gótico. Deze gebouwen dateren uit de 14e en 15e eeuw en was ooit hét centrum van Barcelona. Er is zoveel te zien hier zodat je tijdens je vakantie in een van die hôtels Barcelone misschien zelfs geen tijd genoeg zult hebben. U kunt beginnen met de prachtige gotische kathedraal en dan verder een bezoek aan de Ajuntamiento, Plaça del Rei en het Palau de la Generalitat. U vindt hier heel wat interessante musea, evenals een grote selectie cafe's en bars.Comments

There isn't any comment in this page yet!

Do you want to be the first commenter?


New Comment

Full Name:
E-Mail Address:
Your website (if exists):
Your Comment:
Security code: